Word Goe Gespeeld Gemeente

Overtuig ons van jouw ‘Goe Gespeelde’ bedoelingen!

Teken met jouw gemeentebestuur het charter "Spelen is een Kinderrecht! als jouw gemeente werk wil maken van een positief speelklimaat.

Zo ga je te werk:

  1. Doe de test: hoe bespeelbaar is jouw stad of gemeente? Deze test is ideaal discussiemateriaal voor de jeugdraad of de mensen die met spelen in de gemeente bezig zijn. 
  2. Onderteken op het Schepencollege of de Gemeenteraad het Charter “Spelen is een Kinderrecht” en bezorg ons een bewijs van die ondertekening: een foto van het ondertekende Charter, een uittreksel van het Schepencollege of de Gemeenteraad waar de ondertekening gebeurde, een kopie van het ondertekende Charter… (doorsturen naar info@goegespeeld.be of opsturen naar Goe Gespeeld,Leopoldstraat 25, 1000 Brussel). 
  3. Stel bij elk Charterpunt de maatregelen voor die jouw gemeente zal realiseren tijdens de komende beleidsperiode via het onderstaande formulier. Denk goed na over de antwoorden en bespreek ze!
  4. Neem de maatregelen op in de beleidsplanning van je gemeente. 
  5. Vraag jouw lokale jeugdraad om advies  waarin ze beoordelen of jouw gemeente voldoende inzet op “Goe Spelen” en bezorg ons dat advies.
  6. Proficiat, je bent een Goe Gespeeld Gemeente!
  7. Je krijgt een bordje 'Goe Gespeeld Gemeente' opgestuurd en kan aan de slag met onze ondersteuning
Sitemap | Ontwerp door Emma Thyssen | Ontwikkeling door Mediaraven