Pers

PERSBERICHTEN


GOE GESPEELD! IN BEELD

20/11/2019

Het Kinderrechtenverdrag, en dus het recht op spelen, bestaat vandaag 30 jaar! Het is het startschot van een speelse campagne: 'Hé, het is oké'. Want butsen, builen, blauwe plekken, vuile kleren... van al dat spelen? Hé, het is oké! Geef kinderen alle ruimte om avontuurlijk en risicovol de wereld te ontdekken! #goegespeeld

Bekijk de volledige reportage - Karrewiet


20/11/2019

Het Kinderrechtenverdrag, en dus het recht op spelen, bestaat vandaag 30 jaar! Het is het startschot van een speelse campagne: 'Hé, het is oké'. Want butsen, builen, blauwe plekken, vuile kleren... van al dat spelen? Hé, het is oké! Geef kinderen alle ruimte om avontuurlijk en risicovol de wereld te ontdekken!

Bekijk de volledige reportage - TV OOST


IN DE KRANT


IN MAGAZINES


OVER GOE GESPEELD!

Goe Gespeeld! is een netwerkorganisatie die het recht op spelen voor kinderen wil garanderen. We willen de belangen van spelende kinderen behartigen door het informeren en in gang zetten van de relevante spelers. Anderzijds is Goe Gespeeld! een herkenbare partner: niet enkel voor het beleid, maar zeker ook voor ouders, opvoeders, leiders en animatoren en mensen die met kinderen werken. Het zijn deze mensen die speelkansen creëren en faciliteren voor alle kinderen. Goe Gespeeld! zet in op het maatschappelijke debat. Daar laten we niet alleen onze stem, maar ook de stem van elk spelend kind spreken.

Download het Goe Gespeeld!-logo als .png

Perscontact


Tine Bergiers
Voorzitter Goe Gespeeld!

T 0478 39 90 39