31 mei 2022

Goe Gespeeld! collectie bij JBC

Goe Gespeeld! en JBC slaan de handen in elkaar met een collectie waar elk kind 100% in kan spelen. Want vuil worden mag!

Dit jaar sloegen JBC en Goe Gespeeld! de handen in elkaar en ontwierpen enkele supertoffe T-shirts op maat van ravotters. Lopen, springen, klimmen, vallen en weer opstaan. Daar hoort kledij bij die tegen een stootje kan. In de nieuwe T-shirts van de BESTies-collectie van JBC kan je kind zonder zorgen buiten spelen in leuke prints die iets zeggen over 100% spelen. Wie wordt daar niet blij van?

Ontdek de collectie!

Beschikbaar in alle JBC-winkels en online.


Toon je shirt!

Heeft jouw kind Goe Gespeeld! vandaag? Klom je in een boom? Deed je een verfgevecht? Of ging je voor waterpret? Toon ons jullie speelse avonturen. Tag @jbcfashion en @goe.gespeeld in jouw foto!


GOE GESPEELD!?

Sinds 2008 pleit Goe Gespeeld! voor een positief speelklimaat, avontuurlijke speelkansen én speelruimte voor alle kinderen, met recht op een bluts, een buil en vuile kleren. Ontdek hier wat we allemaal doen!

GOE SPELEN?

Spelen is een van de belangrijkste manieren waarop kinderen in hun wereld staan. In hun spel maken en hermaken ze hun wereld en krijgen er zo greep op. Je spel zelf organiseren is ook regels verzinnen en afdwingen, rollen verdelen en opnemen, plannen maken en improviseren, rekening houden met elkaar, beslissen wie mag meedoen en wie niet. Lees meer...

Goe Gespeeld! pleit voor echt spelen: over goe spelen, zonder de “d” want spelen is ook nooit “af” of ’t is met een hoek af.

DE COLLECTIE


Een kind moet niet vuil zijn na het spelen, maar het moet wel mogen.


SPANNENDE VERHALEN EN HERINNERINGEN GAAN JAREN MEE. UIT PROPERE KLEREN GROEI JE TOCH MAAR UIT.


BLOGPOSTS


RISICOVOL SPELEN